Här kommer du att få ta del av mina erfarenheter av golfresor från hela världen.
Jag heter Ulrika Mårtén, en av mina stora passioner är golfresor som jag vill dela med mig av! Jag kommer att bjuda på helhetsupplevelser från golfbanor, mat, dryck och boende. Du kommer att få tips på golfbanor, golfresearrangörer, boenden och restauranger och även ett och annat vintips kan dyka upp! Det bästa av ”Livets goda” för dig som gillar golf, mat, dryck och upplevelser!

Välkommen!

Om mig!

Jag heter Ulrika Mårtén och driver ett bolag som heter Social Success där jag jobbar med att hjälpa mina kunder att stärka sitt varumärke och öka sin försäljning på LinkedIn. Jag har även en verksamhet kring golfevents där jag hjäper mina partners med arrangemang av golfresor och golftävlingar.
Jag brinner för resor (främst golfresor), träning, LinkedIn och Social Selling, möten med människor, goda viner och god mat! Jag har hcp 24, medlem i Gävle Golfklubb, där jag också sitter i styrelsen. Jag är inte någon ”golfnörd” utan uppskattar helhetsupplevelsen med golfen som vackra miljöer, rolig golf och träffa nya människor!
Jag är gift med Jonas (som jag oftast reser med) och vi bor i Gävle.

e-post: ulrika@golfresebloggen.se mobil: 070-261 85 61

Uppvärmning på ranchen. Ösel, Estland. Foto: Oliver Moosus

 

3 nummer av Golfbladet!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 3 nr av Golfbladet helt gratis!

Vårt nyhetsbrev är också gratis. Varsågod!

X